Кабмін призначив Сергія Боєва заступником Рустема Умєрова з питань європейської інтеграції

15:31, 11 жовтня 2024
Сергій Боєв став заступником Рустема Умєрова з питань європейської інтеграції.
Кабмін призначив Сергія Боєва заступником Рустема Умєрова з питань європейської інтеграції
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів України, за поданням міністра оборони Рустема Умєрова, призначив Сергія Боєва на посаду заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції.

Що відомо про Сергія Боєва

До свого призначення 41-річний Сергій Боєв працював заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. У період з 2016 по 2022 роки обіймав керівні посади у державних компаніях НАК «Нафтогаз України» та АТ «Укргазвидобування».

Раніше також працював у провідних міжнародних банківських установах, а також в консалтинговій компанії The Boston Consulting Group.

Сергій Боєв має ступінь бакалавра міжнародної економіки, який здобув у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, а також ступінь магістра з ділового адміністрування, який отримав у Вортонській бізнес-школі Університету Пенсильванії (США).

Як раніше писала «Судово-юридична газета», міністр оборони України Рустем Умєров підписав подання до КМУ про звільнення заступників міністра оборони Станіслава ГайдераОлександра Сергія, Юрія Джигира і державного секретаря Людмили Дараган.

Однак Кабмін поки залишив на посадах двох заступників міністра оборони, подання про звільнення яких підписав Рустем Умєров.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Максим Дирдін
    Максим Дирдін
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики