Найбільші компанії світу скорочують офісні площі: як вплинув COVID-19 на бізнес

15:21, 27 августа 2020
Соціальне дистанціювання у бізнесі може допомогти досягнути економічної стабільності.
Найбільші компанії світу скорочують офісні площі: як вплинув COVID-19 на бізнес
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

69% керівників найбільших світових компаній збираються скоротити офісні площі у зв’язку з коронавірусною пандемією. Про це свідчать дані дослідження KPMG.

Зауважимо, що 77% опитаних планують продовжувати розбудовувати використання цифрового інструментарію для співпраці й комунікації, 73% вказали, що робота у віддаленому форматі розширила потенціал залучення талантів, а 68% заявили, що під час кризи комунікація зі співробітниками покращилася.

«Пандемія призвела до різкого падіння впевненості у світовому економічному розвитку – 32% компаній менш впевнені в економічному зростанні, ніж до поширення коронавірусу. Проте керівники мають більше впевненості у стійкості свого бізнесу на найближчі три роки. Цьому сприяє цифрове прискорення. Оскільки через дотримання соціальної дистанції компаніям доводиться краще переосмислювати, чого хочуть клієнти і як їм це надати», – йдеться у дослідженні.

В огляді KPMG CEO Outlook на 2020 рік наведено трирічний прогноз керівників світового рівня щодо підприємницької діяльності й економічного зростання.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала про розширення торгівлі між Україною та ЄС. Також ми писали про витік даних у популярних соцмережах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва