Водіям на замітку: невідомі трощать автомобілі на парковках Києва

06:45, 18 мая 2019
Постраждалий припустив, що таким чином на власників паркінгу тиснуть конкуренти.
Водіям на замітку: невідомі трощать автомобілі на парковках Києва
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві на платній парковці невідомі зловмисники кинули каменем у залишений там автомобіль, чим розбили заднє і лобове скло. Власники паркінгу заявили, що жодної відповідальності не несуть, повідомляє «Обозреватель».

Інцидент трапився на парковці на Виноградарі.

«Заплативши 600 гривень на місяць, ви отримуєте просто місце. Жодної охорони, відповідальності, господар «морозиться». Перед цим приблизно за місяць з балончиків пофарбували 10 машин, тепер ось прилетіло мені», — розповів власник пошкодженої машини, Станіслав Гнідаш.

Він припустив, що таким чином на власників паркінгу тиснуть конкуренти. Гнідаш також зазначив, що заплачені 600 гривень не гарантують ні охорону, ні відшкодування збитку.

На опублікованих фото видно, що камінь не тільки розбив заднє скло, а й повністю пролетів салон машини, зачепивши і передню частину.

Причому власники паркінгу заявили, що за парковку нібито відповідає КМДА, а самі вони не несуть жодної відповідальності. Водночас у їхньому розпорядженні знаходяться одразу 7 паркінгів Виноградаря. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Києвом «героїня парковки» розбила декілька автомобілів. 9 лютого в Петропавлівській Борщагівці дівчина-водій на Volkswagen під час паркування пошкодила чотири автомобілі.

Також ми повідомляли, що в Києві місцеві жителі нагадали власнику автомобіля, який залишив машину в пішохідній зоні, про правила добросусідства. На лобове скло автівки невідомі поклали автомобільну шину.

Раніше ми писали, що кияни помстилися зухвалому «герою парковки»  в столиці. Невідомі залишили на капоті авто бетонну паркувальну напівсферу.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва