Обіцяла «відстрілювати українців»: на Донбасі ліквідували терористку

06:45, 18 марта 2019
«Кіра» часто в ефірі телебачення бойовиків обіцяла «відстрілювати українців».
Обіцяла «відстрілювати українців»: на Донбасі ліквідували терористку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Донбасі ліквідували відому терористку з позивним «Кіра», яка часто в ефірі телебачення бойовиків обіцяла «відстрілювати українців».

Про її загибель розповів на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц). "«01.03.19 р. «бригада 200» поповнилася черговим бійцем, позивний «Кіра», дані уточнюються. Усе буде Україна і перемога за нами!» – підкреслив він.

У мережі терористи сумують про смерть і звинувачують у всьому «українську химеру», яка нібито поглинула їхню соратницю, «котра воювала за Новоросію на передових позиціях».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що бойовика "Татарина" ліквідували на Донбасі. Ним виявився 42-річний житель Макіївки Марат Шаймарданов.

До того ж ми повідомляли, що збройні сили України продовжують карати проросійських бойовиків за обстріли на Донбасі. На цей раз ООС вдалося ліквідувати бойовика з Первомайська Андрія Грищенка з позивним «ЗАС».

Крім того, ми писали, що у центрі окупованого Донецька невідомі викрали установку ракетної системи залпового вогню «Град». При цьому в мережі з'явилося оголошення з обіцянкою винагороди за інформацію про викрадену машини: ватажки окупантів пообіцяли заплатити 15 тисяч гривень за дані про місцезнаходження викраденої установки.

Також нам стало відомо, що бойовики так званої «ЛНР» на тимчасово окупованих територіях Луганської області обзавелися ракетними системами залпового вогню невстановленого типу.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області