Під Одесою суд покарав 12 зловмисників за злісний опір поліцейським

13:49, 16 апреля 2019
На неодноразові вимоги не чинити опір, правопорушники вели себе неадекватно.
Під Одесою суд покарав 12 зловмисників за злісний опір поліцейським
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

15 квітня суддями Біляївського райсуду Одеської області було розглянуто матеріали, які надійшли від Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про притягнення до адміністративної відповідальності 12 осіб за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Згідно з рапортами співробітників поліції в ході проведення огляду місця пригоди по кримінальному провадженню, внесеного до ЄРДР  за частиною першою статті 277 Кримінального кодексу України, правопорушники заважали проведенню слідчих дій, а саме — скидали метал у яму, заважали його вилучати, після чого перешкоджали руху чергового автомобіля Біляївського ВП ГУНП в Одеській області.

На неодноразові прохання не чинити опір, правопорушники вели себе неадекватно, висловлювався нецензурною лайкою та не виконували законні вимоги співробітників поліції при виконанні ними службових обов’язків. Окрім особистих пояснень правопорушників, їх вина підтверджується оглядом відеозапису, доданого до матеріалів справи та рапортами працівників поліції, доданими до матеріалів справи.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що поліцейські Хмельницької області затримали групу осіб, підозрюваних у розбійному нападі. Розбій група вчинила ще у 2015 році, але тривалий час він залишався нерозкритим.

Також до суду скеровано обвинувальні акти стосовно 15 учасників злочинної організації, лідером якої є громадянин РФ, яка організувала схему з ошукання українців, переважно одиноких похилого віку, пропонуючи за допомогою вигаданих новітніх технологій успішно вилікувати будь-які захворювання, у тому числі тяжкі та невиліковні.

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси