Комітет з питань правоохоронної діяльності розглядає зміни до КПК

11:00, 7 октября 2020
Засідання проходить у форматі відеоконференції.
Комітет з питань правоохоронної діяльності розглядає зміни до КПК
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 7 жовтня, Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проводить засідання  у форматі відеоконференції.

Проект порядку денного

  1. Про проект Закону України «По внесення зміни до статті 183 Кримінального процесуального кодексу України щодо права слідчого судді, суду не визначати розмір застави у кримінальному провадженні» (реєстр. № 3915). Друге читання.
  2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо забезпечення виконання рішення Конституційного Суду України стосовно оскарження ухвали суду про продовження строку тримання під вартою» (реєстр. № 2315). Друге читання.
  3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо захисту прав та інтересів дитини у разі затримання або тримання під вартою її батьків» (реєстр. № 3603). Друге читання.
  4. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питань застосування допоміжних репродуктивних технологій» (реєстр. № 3488), поданий народним депутатом України Дануцою О.А. Комітет головний. Перше читання.
  5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері захисту природних екосистем від пожеж» (реєстр. № 3755), поданий народними депутатами України Бондаренком О.В. та іншими. Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.
  6. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення порядку видалення зелених насаджень» (реєстр. № 3805), поданий народними депутатами України Горенюком О.О. та іншими народними депутатами України Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.
  7. Про проект Закону України «Про внесення змін до розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформ органів прокуратури» (реєстр. № 3517), поданий народним депутатом України Петруняком Є.В. Комітет головний. Перше читання.
  8. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо підвищення ефективності досудового розслідування)» (реєстр. № 2244), поданий народним депутатом України Яценком А.В. Комітет головний. Перше читання.
  9. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення відповідальності за засмічення лісових насаджень» (реєстр. № 3465), поданий народними депутатами України Брагарем Є.В. та іншими народними депутатами України Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.
  10. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо посилення охорони природних об'єктів від пожеж)» (реєстр. № 3439), поданий народним депутатом України Кузьміних С.В. Комітет головний. Перше читання. Виноситься втретє.
  11. Про проекти законів для включення до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України IX скликання.

- про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та інших законодавчих актів України щодо встановлення відповідальності за порушення строку передачі документації на багатоквартирний будинок (реєстр. № 4086);

- про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення (реєстр. № 4156);

- про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення рівня відповідальності за порушення вимог техногенної та пожежної безпеки (реєстр. № 4157).

Також «Судово-юридична газета» розповідала, що Комітет з питань правоохоронної діяльності погодив законопроект Міністерства юстиції про порядок заміни покарання довічно засудженим.

Раніше Гетманцев розкритикував новий законопроект щодо «євроблях».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Головенко
    Олег Головенко
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Володимир Донець
    Володимир Донець
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Парінов
    Андрій Парінов
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду