Аграрний комітет розглядає зміни до Земельного кодексу

14:30, 2 декабря 2020
Комітет Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики проводить засідання.
Аграрний комітет розглядає зміни до Земельного кодексу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 2 грудня, проходить засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики. Про це повідомляє пресслужба Апарату Верховної Ради України.

Порядок денний

  1. Продовження розгляду проєкту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони, друге читання (реєстр. № 2195 від 01.10.2019)
  1. Про проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо єдиної правової долі земельної ділянки та розміщеного на ній об'єкта нерухомості), друге читання (реєстр. № 0850 від 29.08.2019)
  1. Про проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів, що імітують молоко та молочні продукти, поданий народними депутатами України Тарасовим О.С., Юрчишиним П.В., Грищенко Т.М. (реєстр. № 3516 від 20.05.2020)
  1. Питання щодо можливості подолання наслідків посухи за рахунок резервного фонду Державного бюджету та програм підтримки виробників сільськогосподарської продукції
  1. Презентація основних положень проєкту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо скасування інституту права постійного користування земельними ділянками.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що факт систематичного порушення договору оренди земельної ділянки щодо орендної плати є підставою для розірвання договору.

Також ми писали про практику Верховного Суду у питанні поновлення договору оренди землі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді