Правоохоронний комітет проводить засідання: що на розгляді

15:00, 14 июля 2021
Комітет розглядає зміни до КУпАП та КПК
Правоохоронний комітет проводить засідання: що на розгляді
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності 14 липня проводить засідання. Про це інформує пресслужба парламенту.

Проект порядку денного

  1. Про проекти законів України:

- «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо захисту честі та гідності працівників Національної поліції України, членів громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону та військовослужбовців» (реєстр. № 5050), поданий народним депутатом Крейденком В.В.

- «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо захисту честі і гідності громадян та працівників правоохоронних органів» (реєстр. № 5050-1), поданий народними депутатами Медяником В.А. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

  1. Про проекти законів України:

- «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів щодо гарантій прав українських та іноземних інвесторів» (реєстр. № 5142), поданий народними депутатами Янченко Г.І. та іншими.

- «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо удосконалення діяльності з питань управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» (реєстр. № 5142-1), поданий народним депутатом Радіною А.О. Комітет головний. Перше читання.

  1. Про проект Закону України «Про право на цивільну вогнепальну зброю» (реєстр. № 5708), поданий народним депутатом Фрісом І.П. та іншими. Комітет головний. Перше читання.
  2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України для реалізації положень Закону України «Про право на цивільну вогнепальну зброю»» (реєстр. № 5709), поданий народним депутатом Фрісом І.П. та іншими. Комітет головний. Перше читання.
  3. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за незаконну вирубку лісу» (реєстр. № 4451), поданий народним депутатом Заремським М.В. Комітет головний. Перше читання.
  4. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо особистої поруки» (реєстр. № 4222), поданий народним депутатом Юрчишиним Я.Р. та іншими. Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.
  5. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України «Про дорожній рух» щодо запобігання шахрайству з показниками одометрів транспортних засобів» (реєстр. № 4039), поданий народними депутатами Горватом Р.І. та іншими. Комітет головний. Перше читання. Виноситься втретє.
  6. Про план роботи Комітету на шосту сесію Верховної Ради України дев'ятого скликання (вересень 2021 р. – січень 2022 р.).
  7. Про пропозиції Комітету до проекту Порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання (вересень 2021 р. – січень 2022 р.).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді