Україну сколихне потужна магнітна буря

12:12, 13 августа 2019
Пік сонячної активності очікується 1 вересня 2019 року.
Україну сколихне потужна магнітна буря
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На початку вересня Україну накриє магнітна буря рівня G1. Про це свідчать дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Зазначається, що пік сонячної активності очікується 1 вересня 2019 року.

Згідно зі стандартною шкалою NOAA (Національна атмосферна адміністрація США), бурі 1 класу здатні впливати на енергетичні системи.

Під час геомагнітних коливань у метеозалежних людей може виникнути головний біль, перепади настрою, слабкість, прискорене серцебиття та  підвищений артеріальний тиск. Також підвищується ризик депресій та загострення серцево-судинних хвороб.

Деякі дослідники стверджують, що в період магнітних бур збільшується число аварій, автомобільних і авіакатастроф, так як відбувається помітне зниження швидкості реакцій і світосприйняття. Під час магнітної бурі можливе порушення біоритмів організму, збільшення числа нещасних випадків і травматизму, що пояснюється змінами в діяльності центральної нервової системи (збільшується час реакції на зовнішні подразники).

Щоб уникнути негативного впливу сонця в період магнітних бур, медики рекомендують менше перебувати на сонці, не навантажувати себе надмірною фізичною працею, більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також дотримуватися правильного раціону харчування й водного режиму. Також під час магнітної бурі обмежте далекі поїздки й обов'язково тримайте під рукою необхідні ліки.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про наші щоденні звички, які шкідливі для очей. Дотаких звичок можна віднести читання при поганому освітленні, куріння,надмірне перебування під ультрафіолетом, неправильне харчування, офісний спосіб життя.

Також ми писали про ТОП-6 звичок, які прискорюють процес старіння. Цізвички точно не допоможуть вам зберегти молодість.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді