Як очистити плями в салоні авто після дитини: прості методи

07:25, 17 декабря 2021
Назвали, як легко та просто очистити салон авто від плям.
Як очистити плями в салоні авто після дитини: прості методи
Джерело фото: chomu.pp.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Пересуваючись на машині з дітьми, можна впевнено сказати, що в салоні знайдеться кілька неприємних плям. Поки дитина маленька, вона не завжди стежить за чистотою навколо себе, – повідомляє «Наша мама».

Як можна легко та просто очистити салон авто від солодких та інших сюрпризів:

  1. Після чергової прогулянки дитина може сісти в салон на сидіння в брудному взутті. Частинки землі швидко втираються у тканинну оббивку. Чистити такі забруднення потрібно лише по-сухому. Спочатку можна протерти пляму щіткою, яка видалить надлишки бруду. Після цього місце забруднення потрібно пропилососити. Якщо залишилася пляма, то слід розвести трохи засоби для миття килимів, після взяти піну на губку і акуратно протерти забруднення. Води не повинно бути багато, інакше залишаться розводи.
  2. Іноді дітей заколисує в дорозі, і може статися курйоз. Для очищення цього виду забруднення знадобиться сода та вода. Для початку потрібно позбавитися загальної частини забруднення. Потім розвести соду з водою (на склянку потрібно 4 ложки) і протерти пляму цим розчином. Після місця забруднення потрібно сполоснути чистою водою. Для того, щоб не залишився запах, пляма засипається содою. Залишки соди можна прибрати пилососом.
  3. У боротьбі із плямами від солодощів допоможе мильний розчин. Для початку прибираємо залишки солодкого сюрпризу, а потім витираємо пляму мильним розчином. Після цього добре промочуємо сидіння чистою сухою ганчіркою.
  4. Жувальна гумка. У такій ситуації допоможе сухий лід. Його потрібно покласти на жуйку та почекати 15 хвилин. Після цього спробувати видалити гумку тупим предметом. Для зачистки залишків можна користуватися спиртом. Головне не переборщити, щоб спирт не виїв колір тканини.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що українцям безоплатно віддадуть 7 автомобілів: хто та як їх може отримати.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва