ВККС відрядила трьох суддів до іншого суду

18:03, 20 декабря 2018
Двоє суддів будуть у відряджені один рік.
ВККС відрядила трьох суддів до іншого суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні палати з питань добору і публічної служби суддів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, що відбулося 20 грудня 2018 року, розглядалося питання щодо внесення подання про відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, передає прес-служба ВККС.

У зв’язку з виявленням надмірного рівня судового навантаження в суді або через неможливість здійснення правосуддя Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про відрядження строком на один рік для здійснення правосуддя стосовно:

  • судді Попаснянського районного суду Луганської області Ілони Лизенко до Решетилівського районного суду Полтавської області;
  • судді Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Андрія Дудікова до Тростянецького районного суду Вінницької області.

Строком на шість місяців рекомендацію про відрядження до Ширяївського районного суду Одеської області отримав суддя Рубіжанського міського суду Луганської області Юрій Кобзар.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що ВККС розглянула рекомендації для призначення суддів, у яких закінчився строк повноважень.

Також була інформація, що Кваліфкомісія визначила результати кваліфоцінювання чотирьох суддів місцевих та апеляційних судів.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Михайло Спірідонов
    Михайло Спірідонов
    голова Харківського окружного адміністративного суду
  • Олена Фонова
    Олена Фонова
    суддя Господарського суду Луганської області