Напад на Голосіївський райсуд Києва: поліція повідомила деталі

14:25, 12 марта 2019
Поліція розшукує зловмисника, який стріляв у будівлю суду.
Напад на Голосіївський райсуд Києва: поліція повідомила деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві правоохоронні органи розшукують зловмисника, який обстріляв будівлю суду. Про це передає прес-служба столичної поліції.

Зазначається, що у результаті інциденту, який стався вночі, було пошкоджено фасад і вікна приміщення. Попередньо дії підозрюваного кваліфікують як хуліганство.

«Київські правоохоронці вранці від працівників суду отримали повідомлення про пошкодження на стінах та вікнах приміщення. За викликом відразу виїхали наряди патрульної поліції, а також слідчо-оперативна група районного управління поліції для документування події. Оглянувши службові кабінети, фасад будівлі та прилеглу територію, правоохоронці вилучили гільзи, які будуть відправлені на експертизу. Поліція продовжує працювати на місці для з'ясування всіх обставин правопорушення, проводиться опитування ймовірних свідків та вивчаються записи камер відеоспостереження для встановлення та затримання особи, причетної до вказаного злочину», — йдеться у повідомленні поліції.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що невідомі обстріляли другий і третій поверхи будівлі суду.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді