Визначено переможців конкурсу до Служби судової охорони

18:42, 2 мая 2019
Оголосили імена нових заступників та першого заступника голови Служби судової охорони.
Визначено переможців конкурсу до Служби судової охорони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рішенням Вищої ради правосуддя від 11.04.2019 №1134/0/15-19 оголошено конкурс на зайняття вакантних посад першого заступника голови Служби судової охорони та заступників голови Служби судової охорони та затверджено умови проведення конкурсу на зазначені посади.

26 квітня 2019 року відбулося засідання комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників. У роботі комісії взяли участь експерти Дмітріюс Кумасовас (Литва)  радник з питань кримінальних розслідувань Консультативної місії Європейського Союзу з реформування цивільної безпеки в Україні, та Світлана Редько (Україна)  експерт з питань кадрової політики та професійної підготовки Консультативної місії Європейського Союзу.

Після перевірки відповідності поданих кандидатами документів умовам проведення конкурсу, оцінивши відповіді кандидатів на ситуаційні завдання та за результатами співбесіди з кожним з кандидатів комісія визначила переможців конкурсу на зайняття вакантних посад:

першого заступника голови Служби судової охорони  Максимішина Станіслава Трохимовича,

заступника голови Служби судової охорони (зі служби)  Зернова Юрія Валентиновича,

заступника голови Служби судової охорони (з забезпечення)  Колєснікова Олександра Миколайовича,

заступника голови Служби судової охорони (керівник апарату голови служби)  Гаврищука Олександра Михайловича.

Другим за результатами конкурсу на посаду заступника голови Служби судової охорони (зі служби) визначено Чуфріна Юрія Юрійовича.

За результатами спеціальної перевірки, яка буде проведена у відповідності з чинним законодавством, переможці конкурсу будуть подані головою Служби судової охорони Вищій раді правосуддя для призначення, як це передбачено ст. 161 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища рада правосуддя 18 квітня розглянула питання про пропозицію Вищої ради правосуддя до складу Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді