Як розуміти, про що говорять судді: діалог до Дня юриста

11:49, 30 сентября 2019
«Судово-юридична газета» (SUD.UA) за партнерства Асоціації розвитку суддівського самоврядування України та Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка проведе круглий стіл-тренінг «Особливості роботи журналіста з правовою тематикою: як розуміти, про що говорять судді, та верифікувати судову інформацію».
Як розуміти, про що говорять судді: діалог до Дня юриста
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У День юриста, 8 жовтня о 14:00 у правовому клубі PRAVOKATOR відбудеться круглий стіл-тренінг «Особливості роботи журналіста з правовою тематикою: як розуміти, про що говорять судді, та верифікувати судову інформацію» за участі суддів, журналістів, викладачів та студентів Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Захід організовано «Судово-юридичною газетою» за партнерства Асоціації розвитку суддівського самоврядування України та Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Під час тренінгу буде висвітлено практичні питання, зокрема як верифікувати правову інформацію та виокремлювати фейки, як судді можуть допомогти журналістам знайти необхідну інформацію, як журналісти можуть побудувати ефективну комунікацію з судами та як зацікавити громадян правовою тематикою. Також «Судово-юридична газета» поділиться досвідом побудови роботи юридичного видання.

Участь у заході візьмуть Володимир Кравчук, голова Асоціації розвитку суддівського самоврядування України, суддя Верховного Суду, Наталя Мамченко, головний редактор «Судово-юридичної газети» (SUD.UA), Катерина Горська, гарант магістерської програми «Правова журналістика» Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, Ірина Фролова, суддя-спікер Шевченківського районного суду м. Києва та Юлія Іваніна, член Асоціації, суддя-спікер Дніпровського районного суду м. Києва.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва