ДБР направило до суду обвинувальні акти стосовно 556 осіб, з них 70 — щодо правоохоронців

09:30, 17 сентября 2020
Слідчими ДБР розслідуються кримінальні провадження, за якими 200 осіб перебувають під вартою, стосовно 361 особи застосований домашній арешт
ДБР направило до суду обвинувальні акти стосовно 556 осіб, з них 70 — щодо правоохоронців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчими Державного бюро розслідувань на теперішній час розслідуються кримінальні провадження, за якими 200 осіб перебувають під вартою, стосовно 361 особи застосований домашній арешт.

Кримінальні провадження з обвинувальними актами щодо 556 осіб направлені до суду, з них 70 – це працівники правоохоронних органів, яких обвинувачують у зловживанні службовим становищем, незаконних затриманнях та катуванні. 

Також нагадаємо, що за 8 місяців роботи у поточному 2020 році слідчими Державного бюро розслідувань направлено до суду обвинувальні акти стосовно злочинних угруповань, до складу яких входило 33 учасники. Із них 2 організаційно-злочинні угруповання мали корумповані зв’язки. Крім того, направлено до суду обвинувальні акти у скоєнні кримінальних правопорушень щодо 9 професійних суддів.

За вказаний період у кримінальних провадженнях, розслідуваних слідчими ДБР, забезпечено відшкодування збитків на суму більше 10 мільйонів гривень. Арештовано майно, серед якого понад 20 мільйонів гривень, 716 тисяч доларів США та понад 55 тисяч євро. Накладено арешт на 59 земельних ділянок, 24 будівлі та 49 об’єктів житлової нерухомості, 121 транспортний  засіб, 43 твори мистецтва. Крім того, арештовані частки у статутному капіталі на суму більше 1,5 мільярда гривень.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки