Як виглядатиме індивідуальний номер на авто: що змінює Уряд

10:52, 17 ноября 2021
Документ уточнює положення щодо кількості символів, які можуть бути на номерних знаках транспортних засобів, що виготовляються на індивідуальне замовленням їх власників.
Як виглядатиме індивідуальний номер на авто: що змінює Уряд
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На сьогоднішньому засіданні Уряд планує розглянути постанову, що пропонується внести зміни до виготовлення номерних знаків на індивідуальне замовлення їх власників.

Документом пропонується виключити положення щодо відповідності номерних знаків транспортних засобів вимогам державних стандартів, які виготовляються за індивідуальними замовленнями їх власників, та додаток, який установлює зразки таких номерних знаків.

Водночас, постановою пропонується доповнити постанову КМУ від 11 липня 2000 р. №1081 новим пунктом, згідно з яким зразки державних номерних знаків, що виготовляються на індивідуальне замовлення їх власників, та вимоги до них установлюються Міністерством внутрішніх справ України.

Окрім того, постановою також уточнюються положення щодо кількості символів, які можуть бути на номерних знаках транспортних засобів, що виготовлюється на індивідуальне замовлення їх власників, для автомобілів і мотоциклів.

«Установити, що номерний знак транспортного засобу, який виготовлюється на індивідуальне замовлення його власника містить від трьох до восьми символів для автомобілів та від трьох до шести символів для мотоциклістів.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Уряд планує запровадити електронну реєстрацію місця проживання для громадян, які мають паспорт у формі книжечки.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді