Європейська Асоціація Адміністративних Суддів зробила звернення

14:52, 26 февраля 2022
«Війна в Європі, викликана злочином незаконної агресії, викликає велике занепокоєння», - Європейська Асоціація Адміністративних Суддів.
Європейська Асоціація Адміністративних  Суддів зробила звернення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Європейська Асоціація Адміністративних  Суддів зробила звернення.

«Ми глибоко шоковані військовим вторгненням в Україну з боку Росії. Війна в Європі, викликана злочином незаконної агресії, викликає велике занепокоєння. Ситуація викликає серйозне занепокоєння всіх нас у Європі.

Ми висловлюємо нашу рішучу підтримку незалежній і демократичній державі Україна та її народу. Треба поважати міжнародне право. Перш за все, життя та безпека цивільного населення повинні бути захищені за будь-яких обставин.

Ми, як Європейська асоціація суддів, висловлюємо особливу солідарність з нашими українськими колегами та українськими громадянами, які внесли свій внесок у зміцнення верховенства права в Україні протягом останніх років.

Ми, судді в Європі, повинні бути єдиними і виступати за цінності демократичних держав, які керуються верховенством права.

Ми засуджуємо всі агресивні дії та порушення прав людини, вчинені Росією в Україні, і вимагаємо стояти і діяти на захист наших  основних демократичних цінностей», - зазначили в Асоціації.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді