Обрано суддю-спікера Котелевського райсуду Полтавської області

12:52, 16 апреля 2019
Судді Котелевського райсуду вирішили уповноважити Сергія Мальцева висвітлювати офіційну позицію від імені суду.
Обрано суддю-спікера Котелевського райсуду Полтавської області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На чергових зборах суддів Котелевського районного суду Полтавської області, що відбулись 15 квітня 2019 року, було переобрано суддю-спікера. Повноваженнями судді-речника тепер наділено суддю Сергія Олексійовича Мальцева, повідомляє прес-служба суду.

Зазначається, що С.О. Мальцев уже виконував обов’язки судді-спікера Котелевського районного суду з 2015 року, але у зв’язку з тим, що з 4 січня 2018 року він був направлений у службове відрядження шляхом переведення для здійснення правосуддя до Червонозаводського районного суду Харкова, зборами суддів Котелевського районного суду від 24 січня 2018 року суддю-спікера було переобрано. За рішенням суддівського колективу новообраним суддею-спікером тоді став Павло Вікторович Цвітайло.

Наприкінці березня 2019 року закінчився строк відрядження  С. О. Мальцева, і він приступив до здійснення повноважень судді Котелевського районного суду Полтавської області, але на даний час не здійснює судочинство у зв’язку із закінченням 5-річного строку обрання на посаду судді вперше.

15 квітня 2019 року судді Котелевського районного суду вирішили уповноважити Сергія Мальцева висвітлювати офіційну позицію від імені суду, брати участь у заходах за участю представників засобів масової інформації, а також виконувати інші повноваження, спрямовані на реалізацію комунікаційної стратегії суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВККС розгляне питання про переведення суддів на засідання 26 квітня. Комісія розглядатиме питання про переведення суддів ВСУ, ВАСУ, ВГСУ, ВССУ до інших судів.

Крім того, ВККС повідомила про розгляд питання щодо внесення подання про відрядження суддів.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва