Станіслав Щотка оскаржує в суді призначення Сергія Остапця членом ВККС

15:07, 13 мая 2019
Станіслав Щотка просить суд вжити заходів для забезпечення позову шляхом зупинення дії наказу голови ДСАУ Зеновія Холоднюка.
Станіслав Щотка оскаржує в суді призначення Сергія Остапця членом ВККС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Станіслав Щотка просить суд вжити заходів для забезпечення позову шляхом зупинення дії наказу голови ДСАУ Зеновія Холоднюка, згідно з яким  Сергія Остапця призначено членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів строком на чотири роки та припинено С. Щотці виконання повноважень члена ВККСУ.

Суд вирішує питання щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову до подання відповідного позову до Окружного адміністративного суду міста Києва. Згідно з частиною 2 статті 150 КАСУ, забезпечення позову допускається як до пред’явлення позову, так і на будь-якій стадії розгляду справи.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду ухвалено рішення у справі №9901/66/19 за позовом Тішка Дмитра Анатолійовича до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Крім цього, ми писали, що до Окружного адміністративного суду Києва продовжують надходять позови, що стосуються проведення конкурсу на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та повноважень членів ВККСУ.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки