Служба судової охорони взяла під охорону чотири об’єкти судової влади на Харківщині

19:55, 21 ноября 2019
ССО почала працювати у приміщенні ТУ ДСА в Харківській області, Харківського апеляційного суду, Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України та Комінтернівського райсуду Харкова.
Служба судової охорони взяла під охорону чотири об’єкти судової влади на Харківщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 21 листопада, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області взяли під охорону одразу чотири установи судової влади. Про це інформує прес-служба ССО.

Це, зокрема, приміщення Територіального управління Державної судової адміністрації України в Харківській області, Харківського апеляційного суду, Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України та Комінтернівського районного суду Харкова.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко дав настанову своїм підлеглим дотримуватися законів України, поважати та охороняти права і свободи людини, а також наголосив на ввічливому ставленні до працівників судових установ та відвідувачів, наданні їм допомоги у вирішенні проблемних питань.

«Традиційно співробітники Служби судової охорони подарували квіти всім присутнім у цих судових установах жінкам.

Сьогодні ж співробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області розпочали стажування з охорони й забезпечення безпеки приміщень Фастівського міськрайонного суду, Володарського та Вишгородського районних судів Київської області

Начальник відділу охорони об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя цього Територіального управління підполковник Служби судової охорони Олександр Жаріков провів для співробітників Служби вступний інструктаж і побажав їм гідно та сумлінно виконувати свої професійні обов’язки. Він також додав, що вже до кінця листопада зазначені судові установи перейдуть під охорону Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, коли ССО візьме під охорону всі органи та установи системи правосуддя і сформує спецназ.

Також нам стало відомо, що 19 листопада на Вінниччині територіальне управління Служби судової охорони прийняло під свою охорону Козятинський міськрайонний суд та Калинівський районний суд.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва