Восьмий ААС — під цілодобовою охороною Служби судової охорони

12:40, 9 декабря 2019
Після урочистого шикування співробітники почали виконувати свої службові обов’язки на постах.
Восьмий ААС — під цілодобовою охороною Служби судової охорони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

4 грудня 2019 року співробітники територіального управління Служби судової охорони у Львівській області прийняли під цілодобову охорону Восьмий ААС.

Зранку співробітники Служби зустрічали жінок — суддів, працівниць апарату суду та відвідувачок суду — з квітами та побажаннями гарного дня. Це вже стало чудовою традицією співробітників Служби по всій Україні.

Також у приміщенні суду відбулися урочистості з нагоди початку діяльності Служби. Участь у заході взяли голова Восьмого ААС Олег Заверуха, заступники голови суду Василь Багрій та Віталій Затолочний, керівник апарату суду Сергій Пашковський та начальник територіального управління Служби, полковник Володимир Семенина, а також співробітники Служби.

Голова Восьмого ААС у своєму вітальному слові зазначив, що Служба судової охорони є складовою частиною судової влади України та покликана забезпечувати надійний захист учасників судового процесу та працівників апарату суду, підтримувати громадський порядок у суді, гарантувати особисту безпеку суддів.

«Від Вашої самовідданої праці, відповідального ставлення до виконання службових обов’язків, доброзичливого ставлення до всіх учасників судового процесу великою мірою залежить збереження стабільності та спокою, забезпечення неупередженого та справедливого судочинства, безперебійної роботи суду, дотримання конституційних прав і свобод людини», — наголосив Олег Заверуха.

На завершення голова Восьмого ААС побажав співробітникам Служби бути професіоналами своєї справи та у щоденній праці керуватися словами Присяги, втілюючи своїми вчинками її у життя.

Начальник територіального управління Служби, полковник Володимир Семенина також звернувся зі словами настанови, підкресливши важливість усвідомлення співробітниками власної ролі у щоденній роботі суду.

«Ваша діяльність вимагає належного рівня знань, професійного досвіду та практичної підготовки, психологічних та комунікативних  навичок,  високої відповідальності та сумлінного виконання своїх службових обов’язків. Тому закликаю виправдати усі сподівання та очікування», — зауважив Володимир Семенина.

Після урочистого шикування співробітники приступили до виконання своїх службових обов’язків на постах.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Служба судової охорони забезпечує безпеку вже в 43 судових установах.

Також повідомлялося, що ССО взяла під охорону Вищий антикорупційний суд.

Крім цього, ССО взяла під охорону дві судові установи на Вінниччині та Буковині.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей