ССО взяла під охорону дві судові установи на Вінниччині та Буковині

14:59, 5 декабря 2019
Два суди на Вінниччині та Буковині тепер охороняються Службою судової охорони.
ССО взяла під охорону дві судові установи на Вінниччині та Буковині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В четвер, 5 грудня, 21-й за рахунком об’єкт системи правосуддя Вінниччини перейшов під охорону Служби судової охорони — Бершадський районний суд. Про це повідомляє прес-центр ССО у Facebook.

Голова суду Вадим Губко привітав співробітників ТУ Служби судової охорони у Вінницькій області із взяттям під охорону чергової будівлі суду, побажав їм успіхів і звершень у службовій діяльності.

Начальник ТУ Служби судової охорони у Вінницькій області полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус подякував голові суду та колективу установи за розуміння і підтримку.

Звертаючись до співробітників Служби, які заступили на охорону суду, полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус звернув увагу на важливість дотримання ними Конституції та Законів України, ввічливого ставлення до громадян та побажав їм стати зразком у несенні служби для співробітників інших органів із честю представляти Службу судової охорони як у місцевому суді так і в місті Бершаді.

Сьогодні ж на Буковині співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області взяли під охорону приміщення Чернівецького апеляційного суду.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області полковник Служби судової охорони Олександр Драгус, голова Чернівецького апеляційного суду Валерій Марчук та заступник голови Чернівецького апеляційного суду Віталій Марчак привітали співробітників Служби й побажали їм успіхів у службовій діяльності.

За традицією співробітники Служби привітали трояндами всіх працівниць цих судових установ.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Служба судової охорони забезпечує безпеку вже в 43 судових установах.

Також повідомлялося, що ССО взяла під охорону Вищий антикорупційний суд.

Крім того,  співробітники ТУ Служби судової охорони у місті Києві та Київській області заступили на охорону приміщень Вишгородського, Володарського, Обухівського районних судів та Фастівського міськрайонного суду Київської області.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді