Зеленський анонсував перезавантаження судової системи

17:08, 5 февраля 2020
Президент назвав ситуацію з українськими судами «складною».
Зеленський анонсував перезавантаження судової системи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Судова система України буде перезавантажена. Про це Президент Володимир Зеленський заявив журналістам в одному з центрів надання адміністративних послуг під час отримання ID-картки, передає УНН.

«У нас складна ситуація з судами. Вона завжди була дуже складна. Вони — особистості в цій країні. Ми зараз з цим боремось. Ми говоримо про захист наших інвесторів. Ви знаєте, що у нас пройшов конкурс через те що ми прийняли закон про концесії. У нас одразу була концесія двох портів. Один з цих портів, який виграли катарці, які заходять на наш ринок, тут же після того, як вони виграли  хтось вирішив через суд, один із гучних судів, заблокувати їх вхід» розповів Президент.

З його слів, наразі влада займається налагодженням системи з протидії подібним випадкам.

Зокрема, за словами Президента, в Україні є багато «проблемних» суддів, які «не дають розвиватись Україні».

«Ми з вами, я впевнений, ще доживемо до моменту, коли буде перезавантажена судова система. При цьому я знаю, що в Україні є дуже багато порядних суддів, але, на жаль, є і велика кількість проблемних кейсів, які не дають розвиватись Україні, не дають можливості інвестицій, як українських, так і західних» сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що президент і прем’єр-міністр назвали судову реформу ключовою для інвестицій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде