ВРП проводить засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя

09:30, 24 сентября 2021
Планується внесення змін до персонального складу комітетів Комісії та обрання Голови Комісії.
ВРП проводить засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя повідомляє, що у п'ятницю, 24 вересня, відбудеться засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

Так, серед порядку денного розглянуть наступні питання:

  1. Про обрання Голови Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.
  2. Про внесення змін до персонального складу комітетів Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.
  3. Про затвердження пропозицій комітету з відбору кандидатів на зайняття посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя Комісії щодо професійних знань та вимог до компетентності для перевірки під час конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника Голови Державної судової адміністрації України.
  4. Про затвердження пропозицій комітету з відбору кандидатів на зайняття посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя Комісії щодо строків проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника Голови Державної судової адміністрації України.
  5. Про затвердження пропозицій комітету з відбору кандидатів на зайняття посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя Комісії з питань допуску до участі у конкурсі кандидатів на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника Голови Державної судової адміністрації України за результатами перевірки володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи.
  6. Проведення тестування на знання законодавства кандидатів на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника Голови Державної судової адміністрації України.
  7. Перевірка професійних знань та вимог до компетентності кандидатів на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника Голови Державної судової адміністрації України.
  8. Затвердження загального рейтингу кандидатів та внесення Вищій раді правосуддя пропозицій щодо кандидатур для визначення переможця конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника Голови Державної судової адміністрації України.

Також «Судово-юридична газета» писала, що суддя повідомила про погрози їй та членам її сім’ї: як відреагувала Вища рада правосуддя.

Крім того, ми повідомляли про те, що у ДСА заявили, що проект Держбюджету-2022 передбачає забезпечення органів системи правосуддя на 72,3 %

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді