ВАКС обрав запобіжний захід ексдиректору одному з КП Одеси

10:39, 2 ноября 2021
Антикорсуд обрав запобіжний захід у вигляді застави.
ВАКС обрав запобіжний захід ексдиректору одному з КП Одеси
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 1 листопада, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання детектива НАБУ та обрала запобіжний захід колишньому директору одного з комунальних підприємств Одеси у вигляді застави у розмірі 187 941 гривень. Про це інформує пресслужба ВАКС.

На підозрюваного покладено процесуальні обов’язки: прибувати на першу вимогу до детективів НАБУ, які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, прокурора, суду; не залишати межі Одеси без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти детективів НАБУ, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; утримуватись від відвідування будь-яких приміщень, які належать чи в яких розміщуються структурні підрозділи Одеської міської ради, а також визначених в ухвалі комунального підприємства та товариства; здати на зберігання до НАБУ свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд до України.

Термін дії обов’язків –  до 5 грудня 2021 року включно.

Вказана особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 364 КК України.

Підозрюваний зобов'язаний не пізніше п'яти днів з дня обрання запобіжного заходу у вигляді застави  внести кошти на відповідний рахунок або забезпечити їх внесення заставодавцем та надати документ, що це підтверджує, слідчому, прокурору, суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДБР викрило прикордонника на отриманні 100 тисяч грн хабаря.

Додамо, що на Житомирщині митник «погорів» на хабарі за лояльність.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва