ОАСК зареєстрував позов до НАЗК

16:11, 1 февраля 2022
Суд вирішує питання щодо відкриття провадження.
ОАСК зареєстрував позов до НАЗК
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сергій Шахов просить суд визнати протиправним та скасувати висновок НАЗК про виявлення ознак корупційного або пов'язаного з корупцією правопорушення, передбаченого відповідною статтею Кримінального кодексу України. Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва. Наразі суд вирішує питання щодо відкриття провадження за даним адміністративним позовом.

Окрім цього, позивач просить суд визнати протиправною та скасувати довідку Національного агентства з питань запобігання корупції про результати проведення повної перевірки щорічної декларації за 2020 рік, поданої народним депутатом України Сергієм Шаховим.  Також позивач просить ОАСК визнати протиправними дії НАЗК щодо відбору його декларації за 2020 рік для повної її перевірки.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у ВРП відбулася зустріч із членами Комісії з проведення незалежної оцінки ефективності діяльності НАЗК.

Також ми розповіли, що РСУ звернулась до НАЗК щодо складення протоколів на суддів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України