У Вінницькому апеляційному суді облаштували найпростіше укриття: може умістити 120 людей

16:45, 1 мая 2022
У Вінницькому апеляційному суді розповіли про роботу в умовах воєнного стану.
У Вінницькому апеляційному суді облаштували найпростіше укриття: може умістити 120 людей
Джерело фото: court.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вінницькому апеляційному суді облаштували укриття площею трохи більше 100 квадратних метрів. Воно може умістити 120 людей, передає офіційний сайт суду.

Приміщення має, зокрема, два виходи, централізоване постачання і відведення води, санвузол, аптечки. Зважаючи на всі характеристики укриття, міська рада його «легалізувала». Про це під час онлайн-конференції «Суди в умовах війни» розповіла керівниця апарату ВАС Наталя Король.

За її словами, про цивільний захист працівників в установі подбали ще задовго до 24 лютого. Коли ж оголосили воєнний стан, у суді терміново створили низку документів, як-от накази голови суду «Про заходи Вінницького апеляційного суду на випадок евакуації» та «Про облік суддів і працівників апарату суду в умовах воєнного стану». Подбали тут і про надійне збереження особових справ та трудових книжок працівників, а також інформації в електронному вигляді.

А щоб не було збою у розгляді кримінальних справ, участь у яких беруть особи під вартою, Вінницький апеляційний суд створив окремий відеозв’язок із Вінницькими СІЗО та установою виконання покарань. Для цього передав їм комп’ютерне обладнання.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва