Кривава помста за гроші: у Києві затримали двох зловмисників

15:02, 16 октября 2018
Чоловіки декілька разів вдарили жертву ножем, після чого втекли на авто.
Кривава помста за гроші: у Києві затримали двох зловмисників
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У столиці на вулиці Бажова Дніпровського району двоє зловмисників нанесли ножові поранення чоловіку, що мешкає за цією адресою. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Про пораненого правоохоронцям повідомила його співмешканка. Жінка знайшла чоловіка на на сходовому майданчику.

46-річного постраждалого після надання першої допомоги забрала «швидка». Наразі він перебуває під наглядом лікарів, його життю нічого не загрожує.

«Напередодні зловмисник за грошову винагороду домовився зі знайомим, аби той допоміг помститися цивільному чоловіку колишньої співмешканки. Декілька днів поспіль вони біля будинку стежили за потерпілим, а потім вирішили діяти», — розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

За його словами, нападники дочекалися на східцях, коли жертва вийде зі свого помешкання.

«Далі організатор подав сигнал співучаснику, і той кілька разів вдарив ножем потерпілого. Після цього зловмисники сіли в авто та втекли з місця події», — додав Кузьмін.

Співробітники поліції встановили, що до скоєного злочину причетні 43-річний колишній співмешканець заявниці та 30-річний киянин, який раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

«Організатору оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а співучаснику злочину — за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах за умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — повідомляє прес-служба Нацполіції.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві спіймали неадекватного чоловіка, який бігав за дітьми з молотком та ножем. У сумці схопленого зловмисника знайшли також скотч та мотузки.

Крім того, ми писали, що у столиці затримали учасника смертельної ДТП на Ватутіна. Водія «Сеат» затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси