Вдарили ножем у груди: невідомі вночі зарізали хлопця у Хмельницькому

23:05, 23 октября 2018
Потерпілий помер у кареті «швидкої».
Вдарили ножем у груди: невідомі вночі зарізали хлопця у Хмельницькому
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Хмельницькому на вулиці Кам’янецькій 23 жовтня вночі нетверезий чоловік під час конфлікту вдарив ножем 21-річного хлопця, який помер у кареті «швидкої». Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

«Подія сталася сьогодні, 23 жовтня, близько 00.20 години в м. Хмельницькому по вулиці Кам’янецькій, поблизу кіоску «Шаурма». Підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння. Після нападу намагався втекти, проте поліцейські його затримали», — йдеться у повідомленні.

Під час конфлікту 32-річний житель Ізяслава, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вихопив розкладного ножа і вдарив 21-річного потерпілого у груди. Від отриманих травм житель Славутського району помер у кареті швидкої допомоги.

Зловмисник намагався втекти з місця події, проте його затримали працівники спецпідрозділу патрульної поліції «ТОР». Знаряддя вбивства вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на території кладовища села Троїцького Біляївського району виявили труп літнього чоловіка з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 72-річний колишній вчитель математики, який проживав в тому ж районі. На його грудях і шиї правоохоронці зафіксували безліч колото-різаних ран.

Крім того, ми писали, що 25-річна жінка підозрюється у вбивстві свого малюка. В день трагедії дівчина закрилася в будинку, самостійно народила дитину і тут же зарізала його. Жінку затримали, поліція встановлює обставини того, що сталося.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді