Ділки наживались на поранених бійцях АТО: причетний депутат

13:56, 24 октября 2018
Комерсанти надали неправдиві дані під час тендеру на надання послуг з реабілітації українських воїнів. Вкрадено понад 6 млн гривень державних коштів.
Ділки наживались на поранених бійцях АТО: причетний депутат
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Співробітники Головного управління СБУ у сфері економічної безпеки разом з прокуратурою Києва викрили злочинців, які розкрадали бюджетні кошти, виділені на реабілітацію постраждалих учасників бойових дій на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Повідомляється, що в результаті оперативної роботи встановлено, що під час торгів на надання послуг з реабілітації українських воїнів, які проводила Держслужба у справах ветеранів війни та учасників АТО, комерсанти надали неправдиві дані про наявність у медичному закладі необхідної матеріально-технічної бази. В результаті злочинних дій постраждалі учасники бойових дій не отримали повного спектра реабілітаційних послуг, передбачених умовами тендеру.

Встановлено, що за період 2016 і 2017 років за цією схемою зловмисники привласнили понад 6 млн гривень державних коштів. Розпочате кримінальне провадження. Директору закладу, який виявився депутатом однієї із місцевих рад, оголошено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 190 та 366 КК України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла подробиці крадіжки 20 млн доларів із Ощадбанку. У вівторок, 23 жовтня, детективи НАБУ затримали десятьох осіб, яких підозрюють в заволодінні великою сумою коштів Ощадбанку. Зазначається, що серед підозрюваних — двоє чинних і один колишній чиновник державного банку.

Також ми писали про те, як у Києві прокуратура затримала групу «перевертнів у погонах»Правоохоронні органи викрили організатора злочинної групи, оперуповноваженого відділу викриття правопорушень у сфері легального обігу наркотиків Управління протидії наркозлочинності ГУ НП у м. Києві, капітана поліції, який вимагав від громадянина України хабар в розмірі 50 тисяч доларів США.

Окрім того, ми повідомляли, що прокуратура Києва спільно зі слідчим управлінням Державної фіскальної служби викрила директора столичної будівельної компанії, який не сплатив понад 8,7 млн гривень податків.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Фанда
    Оксана Фанда
    суддя Господарського суду Івано-Франківської області
  • Сергій Ківалов
    Сергій Ківалов
    народний депутат України III-VIII скликань
  • Людмила Юхтенко
    Людмила Юхтенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду