Трагедія в Керчі: Рослякову продали зброю після дзвінка в поліцію

12:14, 25 октября 2018
Студент Керченського політехнічного коледжу, який розстріляв 21 людину, легально придбав зброю та набої до неї.
Трагедія в Керчі: Рослякову продали зброю після дзвінка в поліцію
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков, який 17 жовтня влаштував вибух і стрілянину, незадовго до трагедії придбав у магазині понад сто набоїв із картеччю. В мисливському магазині, де хлопець у серпні 2018 року купував зброю, сумнівалися у справжності його дозвільних документів, повідомляє видання Life.

Продавець зв'язався з керченським відділом ліцензійно-дозвільної роботи Росгвардії й уточнив, чи видавали вони ліцензію Рослякову. Там підтвердили, що у хлопця є дозвіл на придбання мисливської зброї для самооборони.

Потім Рослякову продали помпову мисливську рушницю 12-го калібру "Хатсан" і 25 набоїв до неї. А 13 жовтня 2018 року він придбав понад сто набоїв із картеччю в іншому магазині, зазначає ЗМІ.

Нагадаємо, що, як повідомляла «Судово-юридична газета», в середу, 17 жовтня, в місті Керч (в анексуваному РФ Криму) в коледжі стався вибух: здетонувала бомба, начинена металевими предметами. Пізніше російські правоохоронці повідомили про те, що атаку здійснив студент Владислав Росляков, який потім наклав на себе руки.

Раніше ми повідомляли, що батьки «керченського стрілка» не виходять на зв'язок. Бабуся Рослякова розповіла, що своїх сина та невістку (батьки «керченського стрілка») вона з дня трагедії не бачила. Про матір вбивці відомо, зі слів поліції, що вона в даний момент знаходиться в психіатричній лікарні.

Також ми повідомляли, що журналісти телеканалу «Росія-1» взяли фейкове «інтерв'ю» у студентки 2-го курсу керченського політеху Аліни Керов. Однак пізніше стало відомо, що насправді дівчина з таким ім'ям загинула. Після цього ефіру журналісти зв'язалися з одногрупницею загиблої, яка повідомила, що голос в ефірі каналу «Росія-1» не належить Аліні Керовій.

Ще ми писали, що очевидці трагедії в Керчі звинувачують владу в приховуванні правди про трагедію. У соцмережах жителі Криму вказують на нестикування в офіційній версії трагедії. Очевидці наполягають на тому, що виконавців теракту було четверо.

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді