Конкурс до Верховного Суду та Антикорсуду: ВККС розгляне кандидатури 8 суддів

11:26, 25 октября 2018
Комісія розгляне питання щодо відповідності осіб вимогам до кандидата на посаду судді Верховного Суду та Вищого антикорсуду.
Конкурс до Верховного Суду та Антикорсуду: ВККС розгляне кандидатури 8 суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України 26 жовтня 2018 року розгляне питання про встановлення відповідності осіб вимогам до кандидата на посаду судді Вищого антикорупційного суду, а також на посаду судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та допуск їх до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу, оголошеного Комісією 02 серпня 2018 року, повідомляє пресс-служба ВККС.

Комісія розгляне питання щодо відповідності осіб вимогам до кандидата на посаду судді ВАКС згідно з таким переліком:

Коцюбальська Ольга Миколаївна

Крамаренко Юрій Миколайович

Також ВККС розгляне питання про встановлення відповідності осіб вимогам до кандидата на посаду судді Верховного Суду та допуск їх до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу, оголошеного Комісією 02 серпня 2018 року, згідно з таким переліком:

Горбаль Наталія Валеріївна

Дзера Юрій Миколайович

Книженко Оксана Олександрівна

Коваленко Андрій Васильович

Кравченко Ілля Миколайович

Крім того, 26 жовтня 2018 року відбудеться розгляд питання про перегляд рішення Комісії від 16 жовтня 2018 року про допуск кандидата Гудкової Тетяни Андріївни до участі у конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеного Комісією 02 серпня 2018 року.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що ВККС оголосила дату розгляду кандидатур до Вищого антикорсуду та Верховного Суду. В п'ятницю, 26 жовтня, Комісія розгляне питання щодо відповідності осіб вимогам до кандидата на посаду судді Верховного Суду та Вищого антикорупційного суду.

Також повідомлялось, що 22 жовтня 2018 року, на засіданнях Вищої кваліфікаційної комісії суддів України вирішувалися питання щодо встановлення відповідності осіб вимогам до кандидатів на посади суддів Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та їх допуску до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу. Комісія відмовила у допуску до участі в конкурсі 12 кандидатам до Верховного Суду і 12 кандидатам до Вищого антикорсуду.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва