Допуск кандидатів до конкурсу в ВС та Антикорсуд: рішення ВККС від 22 жовтня

18:50, 23 октября 2018
Комісія відмовила у допуску до участі в конкурсі 12 кандидатам до Верховного Суду і 12 кандидатам до Вищого антикорсуду.
Допуск кандидатів до конкурсу в ВС та Антикорсуд: рішення ВККС від 22 жовтня
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В понеділок, 22 жовтня 2018 року, на засіданнях Вищої кваліфікаційної комісії суддів України вирішувалися питання щодо встановлення відповідності осіб вимогам до кандидатів на посади суддів Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та їх допуску до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу, оголошеного Комісією 2 серпня 2018 року.

За результатами засідань Комісією ухвалені такі рішення:

Раніше «Судово-юридична газета» писала про те, хто побореться за крісла суддів Верховного Суду та Вищого антикорупційного суду. У нашому матеріалі здійснено аналіз частини кандидатів із вченого середовища. В наступних випусках ми продовжимо досліджувати претендентів від суддівського корпусу і адвокатури.

Також ми повідомляли, що 26 жовтня ВККС розгляне питання щодо відповідності осіб вимогам до кандидата на посаду судді Верховного Суду та Вищого антикорупційного суду.

Ще раніше ми повідомляли, що Комісією затверджено тестові запитання для проведення іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду.

Источник: Прес-служба ВККС
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України