ЗСУ точним ударом знищили позицію бойовиків

07:45, 31 октября 2018
Бій тривав кілька годин. Позиція горіла протягом двох діб.
ЗСУ точним ударом знищили позицію бойовиків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Бійці Збройних сил України у Донбасі знищили позицію бойовиків, з якої кілька тижнів поспіль вони обстрілювали наших військових. Про це повідомляє 7 днів.юа.

Сталося це під Мар’їнкою.

Як кажуть бійці ЗСУ, які тримають там оборону, по них ворог відкривав вогонь постійно, та коли російські окупанти вдарили з «Утьоса», наші військові були змушені відкрити вогонь у відповідь із ДШК. Бій тривав кілька годин. Виграли його бійці ЗСУ.

«Позиція горіла дві доби», — кажуть про знищеного ворога українські армійці.

У бойовиків, крім втраченої позиції, точно були поранені.

Після програшного бою бойовики тепер намагаються штурмом узяти позиції ЗСУ під Мар’їнкою, однак, кажуть українські бійці, ворогу не віддадуть українську землю, а навпаки будуть знищувавти і знищувати окупантів, як тільки ті підуть в атаку.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що бій українських військових з бойовиками в Авдіївської промзоні зняли на відео. У мережі опублікували яскраве відео, на якому зафіксовано нічний бій українських бійців Операції об'єднаних сил з проросійськими бойовиками на території Авдіївської промзони, який відбувся 26 жовтня.

Крім того, ми писали, що підрозділи української армії змогли підірвати на Донбасі відразу два російських танка, вантажівка і броньований тягач МТ-ЛБ армії РФ, при цьому екіпаж одного танка був знищений. Більш того, намагаючись врятувати росіян в танку, бойовики «ДНР» на броньованому тягачі МТ-ЛБ наїхали на міну і також підірвалися.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді