Погрожував ножем: у Черкасах розшукують педофіла

08:45, 31 октября 2018
Невідомий напав на 12-річну школярку на автобусній зупинці. Чоловік погрожував зарізати дівчинку і показував їй на телефоні дитяче порно.
Погрожував ножем: у Черкасах розшукують педофіла
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Черкасах місцеві активісти та правоохоронці розшукують педофіла, який намагався викрасти неповнолітню дівчинку. Про це повідомляє «Газета по-українськи».

Подія сталася неподалік однієї зі шкіл у районі вулиці Грушевського. 12-річна школярка чекала на зупинці автобус, коли до неї підійшов невідомий. Він погрожував дитині ножем, взяв її за шию та повів у бік Дніпра.

«Він погрожував зарізати дівчинку, якщо вона буде пручатися. Ліз цілуватися й показував на телефоні дитяче порно. Казав, що це робитиме з нею. Із боку Дніпра вийшов якийсь чоловік. Дівчинка побігла до нього. Саме цей чоловік і викликав правоохоронців», — розповіла подруга матері дівчинки Анастасія.

Керівник сектора комунікацій ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко підтвердив інформацію у коментарі. Наразі цією справою займаються правоохоронці, які з’ясовують усі деталі події, тому подробиці справи не розголошують.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про педофіла у Житомирській області. Тренера дитячого гуртка у місті Бердичів впіймали на гарячому. Його підозрюють у розбещенні 11-річної учениці. 59-річному підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

А напередодні співробітники правоохоронних органів Львівської області затримали 38-річного жителя Миколаївського району, якого підозрюють у згвалтуванні власної доньки. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, чоловік у власному будинку згвалтував свою доньку. Підозрюваний скористався безпомічним станом дитини. Дівчинці було всього 5 років. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Ще раніше в одному з населених пунктів Житомирської області 71-річний чоловік розбещував 6-річну дитину. Мати дівчинки часто залишала дітей пенсіонеру, щоб той за ними приглянув. Діти його дуже любили. Одного разу жінка прийшла забрати дитину і застукала пенсіонера у ліжку зі своєю 6-річною донькою.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України