До смерті забив стільцем: пенсіонер у Харкові вбив дружину

08:00, 10 ноября 2018
У Харкові 80-річного чоловіка підозрюють у вбивстві дружини.
До смерті забив стільцем: пенсіонер у Харкові вбив дружину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Харківській області 8 листопада в поліцію повідомили, що в одній з квартир Основ’янського району знайшли тіло загиблої пенсіонерки, повідомяють у прес-службі Нацполіції.

Поліцейські встановили, що в квартирі мешкало літнє подружжя. Напередодні між чоловіком та його дружиною сталася сварка. Чоловік схопив стілець та декілька разів вдарив 79-річну дружину по голові. Від отриманих травм жінка померла.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Чоловікові повідомлено про підозру. Наразі він перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Харкові відбулося страшне вбивство. Чоловік задушив пенсіонерку і тиждень жив з її трупом.

Також дніпропетровські поліцейські затримали жителя Херсонської області, який у лютому жорстоко вбив двох жінок. Жертвами 23-річного злочинця стали бабуся та її онука, жительки с. Чаплине Васильківського району на Дніпропетровщині. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік задушив 26-річну жінку, після чого табуретом забив її 79-річну бабусю.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде