Зловмисник жорстоко вбив бабусю та внучку на Дніпропетровщині

08:00, 30 октября 2018
Злочинця затримали. Йому загрожує довічне ув'язнення.
Зловмисник жорстоко вбив бабусю та внучку на Дніпропетровщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Дніпропетровські поліцейські затримали жителя Херсонської області, який у лютому жорстоко вбив двох жінок. Жертвами 23-річного злочинця стали бабуся та її онука, жительки с. Чаплине Васильківського району на Дніпропетровщині. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік задушив 26-річну жінку, після чого табуретом забив її 79-річну бабусю. Про це повідомляє прес-служба нацполіції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 5 лютого 2018 року. Після скоєння подвійного вбивства нападник виїхав за межі області до місця проживання у м. Нова Каховка Херсонської області. В ході оперативних заходів 28 жовтня поліцейські встановили місцеперебування чоловіка, затримали його та доставили до Васильківського відділення поліції. Зараз він затриманий в порядку ст. 208 КПКУ, йому обирається міра запобіжного заходу. За скоєння злочину, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), йому загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про моторошний інцидент у Київській області. Поліція Київщини розшукує 45-річного директора агрофірми Вадима Католіченка, який підозрюється у вбивстві свого 33-річного найманого робітника. За попередніми даними, конфлікт між чоловіками спалахнув на ґрунті особистої неприязні. Підозрюваний із мисливської рушниці застрелив свого найманого робітника, після чого втік на авто Renault Kangoo.

Також ми повідомляли про жахливий злочин у Хмельницькому. 23 жовтня вночі нетверезий чоловік під час конфлікту вдарив ножем 21-річного хлопця, який помер у кареті «швидкої». Зловмисник намагався втекти з місця події, проте його затримали працівники спецпідрозділу патрульної поліції «ТОР». Знаряддя вбивства вилучили.

Ще раніше на території кладовища села Троїцького в Одеській області виявили труп літнього чоловіка з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 72-річний колишній вчитель математики, який проживав в тому ж районі. На його грудях і шиї правоохоронці зафіксували безліч колото-різаних ран.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області