Групу копів-вимагачів затримали силовики у Запоріжжі

07:10, 15 ноября 2018
Банда спеціалізувалася на здирництві.
Групу копів-вимагачів затримали силовики у Запоріжжі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Запорізькій області Служба безпеки України викрила організовану злочинну групу, яка складалася з теперішніх і колишніх працівників Нацполіції, передає «Новое время».

Як повідомляється, банда спеціалізувалася на здирництві.

За даними слідства, зловмисники створили у соціальних мережах фейковий сайт знайомств, на якому розміщували оголошення про надання інтимних послуг.

Після цього вони затримували клієнтів і вимагали у них від двох до п'яти тисяч доларів, шантажуючи розголосом і кримінальною відповідальністю.

Затримали зловмисників під час отримання ними грошей від чергової жертви.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одесі співробітникам обласної прокуратури разом з працівниками СБУ вдалось викрити та ліквідувати схему мінімізації податків за рахунок переказів коштів за кордон. Правоохоронці вилучили 18 мільйонів гривень у різній валюті.

Крім того, службовцям авіакомпанії МАУ повідомлено про підозру у вчиненні злочину, а саме — у завданні збитків державі на суму понад 10 млн грн. Прокуратура Київської області разом з працівниками ГУ КЗЕ СБУ провела санкціоновані обшуки за місцями проживання фігурантів кримінального провадження.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду