Готують акції протесту: одесити вийдуть на мітинг через смерть жінки

01:00, 19 ноября 2018
Маякську трасу хочуть перекрити з вимогою встановити освітлення і світлофор на небезпечному перехресті.
Готують акції протесту: одесити вийдуть на мітинг через смерть жінки
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вчора ввечері, 17 листопада, сталася ДТП, повідомляє Depo.Одеса з посиланням на очевидців.

"На зупинці смт. Хлібодарське збили людину, - написала у групі "Моя Одеса" на Facebook Вікторія Карауш. - Водій чоловік, старше 60 років. Але він постраждалу лише зачепив. Коли пішохід впала, її переїхала дівчина водій. Швидка допомога і патрульна поліція приїхали через 45 хвилин. О 18:00 зафіксували смерть потерпілої. До водія приїхала група підтримки і після недовгої розмови зі старшим лейтенантом жінку відпустили з місця події", - написала очевидиця.

Вона додала, що люди хочуть перекрити сьогодні Маякську трасу з вимогою встановити освітлення і світлофор на небезпечному перехресті.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що  дорожньо-транспортна пригода трапилася на автомобільній дорозі  Київ – Харків у Великобагачанському районі Полтавщини. Серед травмованих – двоє неповнолітніх. Зіткнулися автомобілі ВАЗ десятої моделі та «Hyundai».

Крім того, у Голосіївському районі Києва сталася ДТП за участю одразу п’яти автомобілів. Інформація про причини аварії та постраждалих уточнюється. Відеозапис із місця події оприлюднили в спільноті dtp.kiev.ua у Facebook. Повідомляється, що аварія трапилася на Голосіївському проспекті.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді