Кривава бійка на вокзалі: у Харкові засудили таксиста

23:05, 4 декабря 2018
Інцидент трапився у 2016 році.
Кривава бійка на вокзалі: у Харкові засудили таксиста
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Ленінський райсуд Харкова виніс вирок таксисту, який влаштував криваву бійку на вокзалі. На суді чоловік провину не визнав та заявив, що не бив потерпілого, передає Depo.Харків.

За даними суду, вночі 19 вересня 2016 року обвинувачений перебував у касовому залі вокзалу «Харків-пасажирський», де зустрів малознайомого чоловіка. Під час розмови між ними виник конфлікт і обвинувачений наніс потерпілому два удари по голові, від чого останній впав. Зловмисник не дав жертві підвестися та наніс ще близько 10 ударів ногами по голові та тулубу.

На суді обвинувачений заявив, що працює на вокзалі водієм таксі. Тієї ночі він пив каву та чекав на прибуття потягу «Баку-Харків». Чоловік підійшов до каси, щоб дізнатися про наявність білетів на потяг до Києва і в цей час до зали у стані сп'яніння забіг потерпілий. Він начебто чіплявся до оточуючих, у тому числі до військових. Також обвинувачений заявив, що не бив потерпілого.

Суд, вивчивши покази свідків та докази у справі, визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч.1 ст.122 КК України і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на два роки, однак звільнив із іспитовим терміном у два роки.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

Крім того, в Ужгородському районі п’яний чоловік під час сімейної сварки через ревнощі завдав тяжких тілесних ушкоджень молотком своїй дружині. 

 

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду