Молотком розбив голову: ревнивець мало не вбив жінку

23:45, 24 ноября 2018
Неадекват намагався вбити дружину, після чого покінчити життя самогубством.
Молотком розбив голову: ревнивець мало не вбив жінку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Ужгородському районі п’яний чоловік під час сімейної сварки на грунті ревнощів завдав тяжких тілесних ушкоджень молотком своїй дружині. Потерпіла в лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції в Закарпатській області.

В п'ятницю, 23 листопада, ввечері в поліцію надійшло повідомлення  про те, що «швидка» доставила в обласну лікарню Ужгорода жінку з тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці встановили, що потерпілу - жительку села Ратівці Ужгородського району побив під час сімейної сварки її 51-річний чоловік. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті ревнощів, він ударив жінку по голові молотком. Після цього мав намір покінчити життя самогубством, про що свідчать передсмертні записки, проте через надміру вжитого алкоголю не довів свій намір до кінця.

Потерпіла з черепно-мозковою травмою перебуває на лікуванні в обласній лікарні. Її кривдника поліція затримала в порядку ст.208 КПК України. За даним фактом розпочато досудове розслідування. Попередня правова кваліфікація події - ч.3 ст.15 – ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Замах на вбивство). Обставини справи з’ясовують слідчі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин, завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

Також ми повідомляли про вбивство у Запоріжжі, де чоловік зарізав батька своєї нареченої. Родичі загиблого вимагають найсуворішого покарання.

Ще раніше трапилось жорстоке вбивство у Харкові. 80-річний чоловік схопив стілець та декілька разів вдарив 79-річну дружину по голові. Від отриманих травм жінка померла.

 

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області