Масова евакуація людей у Харкові: шукали вибухівку

06:45, 18 декабря 2018
До місця події була направлена слідчо-оперативна група поліції, кінологи та вибухотехніки.
Масова евакуація людей у Харкові: шукали вибухівку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У спальному районі Харкова стався інцидент: невідомі повідомили правоохоронцям про мінування двох житлових будинків. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області на сторінці в Facebook.

Відомо, що близько 10 години ранку правоохоронцям повідомили, що заміновано дві багатоповерхівки на вулиці Валентінівській. На місце була направлена слідчо-оперативна група поліції, а також кінологи і вибухотехніки. Проводиться огляд приміщень, жителів квартир в будинках №22 та 23 по вулиці Валентінівскій евакуювали.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одеській області сталася надзвичайна подія: водій рейсового автобуса «Ізмаїл-Київ» виявив в посилці, яку його просили передати зі столиці в Ізмаїлі вибуховий пристрій. Водій намагався зв'язатися з «одержувачем» по телефону, але той не відповів. Чоловік, заглянувши в коробку, побачив підозрілий предмет. Після виявленого він викликав рятувальників.

Крім того, ми повідомляли, що правоохоронцям надійшло повідомлення про замінування будівлі Верховної Ради України. Поліція затримали зловмисника. З'ясувалося, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зателефонував в поліцію і повідомив, що в будівлі парламенту знаходиться вибухівка. Мало того, зловмисник сказав поліції свою адресу. Правоохоронці прибули на бульвар Кольцова, де і виявили в квартирі 57-річного чоловіка.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва