Напад поліцейського на 12-річну дівчинку: за справу взялося ДБР

11:20, 21 декабря 2018
Поліцейський відібрав у дівчинки мобільний телефон.
Напад поліцейського на 12-річну дівчинку: за справу взялося ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі київського територіального управління ДБР почали розслідувати обставини розбійного нападу на 12-річну дівчинку двома особами, один з яких виявився працівником правоохоронного органу, передає прес-служба Бюро.

Подія трапилася 20 грудня близько 18:00 в одному зі столичних скверів. Поліцейський відібрав у дівчинки мобільний телефон.  

Під час досудового розслідування виявилося, що одним із нападників є сержант поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві. Під час здійснення злочину правоохоронець перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснює Генеральна прокуратура України.

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі дії та готується оголошення підозри за ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 20 грудня слідчими Київського територіального управління Державного бюро розслідувань затримано чиновника одного з районних відділів Державної міграційної служби України у Черкаській області за одержання неправомірної вигоди.

Крім того, 12 грудня слідчі Київського територіального управління Державного бюро розслідувань викрили директора одного з державних підприємств Міністерства оборони України після отримання неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США.

Додамо, у 2019 році Державне бюро розслідувань скерує до суду перші кримінальні провадження. Про це повідомив Директор Бюро Роман Труба під час робочої наради в місті Миколаєві.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде