Зарізав матір і намагався втекти: у Львові сталась трагедія

08:45, 29 декабря 2018
Смерть 67-річної настала внаслідок ножового поранення у грудну клітину. Донька стверджує, що вбивство скоїв син загиблої.
Зарізав матір і намагався втекти: у Львові сталась трагедія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Львівські правоохоронці у четвер, 27 грудня, приблизно о 21.00 отримали виклик на вулицю Любінську, де в одній із квартир жінка отримала ножове поранення.

Про це повідомляє патрульна поліція Львова.

На місце прибули патрульні 3-го батальйону, котрі побігли до будинку, де стався злочин. Біля під’їзду вони зіштовхнулися з чоловіком, котрий саме вибігав на вулицю.

Копи взялися розпитувати чоловіка, хто він такий і звідки, той почав плутатися у свідченнях. Це викликало підозру у поліцейських і вони вирішили, що чоловік має зайти разом із ними на місце злочину.

Як повідомляють правоохоронці, у квартирі вони виявили тіло мертвої 67-річної жінки. У неї виявили ножове поранення у грудну клітку. У жінки був відсутній пульс, зіниці не реагували на світло. Медикам, котрі прибули на виклик, залишилось лише констатувати смерть потерпілої.

Сестра загиблої, котра перебувала біля її тіла, розповіла, що зарізав жінку її 40-річний син, котрого вони привели зі собою.

Під час поверхневого огляду поліцейські знайшли у затриманого закривавлений ніж, прикріплений до ключів.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про криваву бійку з різаниною, яка сколихнула Закарпаття. На місці злочину було виявлено холодну зброю, що нагадувала меч. Один із чоловіків був поранений в шию та спину.

Також ми повідомляли про різанину через ревнощі, що трапилась на Рівненщині. Під час застілля 31-річний чоловік рaптово виxопив ножа з рук і почав завдавати удари спочaтку чоловікові, а потім його співмeшканці.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області