У п'яної горе-матері забрали немовля: є подробиці

08:30, 29 декабря 2018
Мати 10-річної донечки пиячила та неналежно доглядала за своєю дитиною.
У п'яної горе-матері забрали немовля: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 27 грудня, працівники ювенальної превенції Івано-Франківської області разом із представниками соціальних служб провели профілактичний рейд.

Працівники перевірили сім’ю обласного центру, яка неодноразово мала зауваження від поліцейських, інформує прес-служба Ювенальної Превенції Прикарпаття.

Однак ситуація залишилась незмінною, в квартирі так само брудно, всюди розкидані речі, а 34-річна мати 10-місячної донечки перебувала разом із своєю матір’ю в нетверезому стані та неналежно доглядала за дитиною.

Враховуючи ризики та можливу загрозу для дівчинки інспектором ювенальної превенції було прийнято рішення про вилучення дитини із сім’ї та поміщення до лікувального закладу.

Відносно матері складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей» Кодексу України про адміністративне правопорушення та повідомлено службу у справах дітей для вжиття спільних заходів щодо захисту прав та інтересів дитини.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Львівщині горе-мати жорстоко побила 4-річну донькуДо будинку, де проживає дівчина, приїхала поліція та служба у справах дітей. На тілі Каріни виявили численні синці. Дитину у матері вилучили.

Також ми повідомляли, що у Дніпрі правоохоронцям зателефонувала місцева мешканка, яка повідомила, що її п'яний сусід б'є свого 8-місячну дитину і міг навіть зламати ногу немовляті. За її словами, 27-річний чоловік зловживає алкоголем, не працює, а його 18-річна дружина теж не може доглядати за малюком.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва