Дитина у лікарні: горе-мати жорстоко побила 4-річну дівчинку

23:25, 11 декабря 2018
Вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав.
Дитина у лікарні: горе-мати жорстоко побила 4-річну дівчинку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Тухолька Львівської області мати побила свою чотирирічну дитину, після чого дівчинку госпіталізували, повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

"Минулого тижня в поліцію звернулася тітка матері. Вона повідомила, що жінка б’є дитину. До будинку, де проживає дівчина, приїхала поліція та служба у справах дітей. На тілі Каріни виявили численні синці. Дитину у матері вилучили та доправили у Сколівську районну лікарню", — повідомили у Нацполіції.

Наразі вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав. Проти жінки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 166 КК України за злісне невиконання обов’язків із догляду за дитиною.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Дніпрі правоохоронцям зателефонувала мешканка багатоповерхівки по вулиці Леоніда Жебуньова, яка повідомила, що її п'яний сусід б'є свого 8-місячну дитину і міг навіть зламати ногу немовляті. За її словами, 27-річний чоловік зловживає алкоголем, не працює, а його 18-річна дружина теж не може доглядати за малюком.

Крім того, у Дніпрі злочинець, який відбув покарання за згвалтування, вийшов на свободу і скоїв аналогічний злочин. Як з'ясувалося, тричі судимий рецидивіст, згвалтував свого 9-річного племінника, коли той залишився без нагляду батьків.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду