Дипломат назвав спосіб завершення війни на Донбасі

08:15, 30 декабря 2018
Названі важливі кроки для завершення війни на Донбасі.
Дипломат назвав спосіб завершення війни на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Для ефективного протистояння Росії  Україна повинна посилити міжнародну коаліцію, та збільшити санкції проти РФ. Окрім цього, необхідно працювати над зміцненням обороноздатністі для завершення війни на Донбасі, впевнений постійний представник України при ООН Володимир Єльченко, повідомляє «Укрінформ».

Єльченко впевнений, що наразі не залучені всі можливі ресурси санаційного тиску щодо Російської Федерації , яких досить багато, це і відключення від системи SWIFT, і персональні точкові санкції, заморожування рахунків.

«Я думаю, що якби сьогодні заморозити у пари сотень людей, які входять до верхівки Росії, їхні рахунки у США та ЄС, ми почули б зовсім іншу розмову», — сказав Єльченко.

Також дипломат закликав до жорсткіших обмежень свободи пересування росіян, щодо яких введено санкції.

Так, за словами Єльченко, новий санкційний пакет США, котрий наразі очікує затвердження, містить заборону рейсів «Аерофлоту» до США, що можна назвати конкретним кроком. Також можна посилити візовий режим, щоб обмежити візити росіян до європейських країн.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ЄС продовжить санкції проти Росії у зв’язку з відсутністю прогресу щодо імплементації Мінських домовленостей. 

Також, Держдепартамент США повідомив Конгрес про те, що Російська Федерація не надала у визначений раніше тримісячний термін гарантії відмови від застосування хімічної зброї. У зв'язку з цим Конгрес США приступить до введення другого пакету санкцій проти РФ, який вже встигли охрестити «драконівськими санкціями» або «санкціями з пекла».

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Марчак
    Віталій Марчак
    заступник голови Чернівецького апеляційного суду
  • Ігор Залімський
    Ігор Залімський
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду