ДБР затримало патрульного поліцейського за вимагання хабара

12:52, 4 января 2019
Правоохоронець допоміг громадянину уникнути відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.
ДБР затримало патрульного поліцейського за вимагання хабара
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В четвер, 3 січня, слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Києві, затримали патрульного поліцейського за вимагання неправомірної вигоди, передає прес-центр Бюро.

Під час досудового розслідування встановлено, що патрульний поліції на одній із станцій метрополітену вимагав та отримав неправомірну вигоду у громадянина за непритягнення останнього до відповідальності за незаконне зберігання наркотичних речовин та повернення незаконно вилученого мобільного телефону.

Поліцейського затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Одержання неправомірної вигоди, поєднане з її вимаганням, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою міста Києва.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі львівського територіального управління ДБР за оперативного супроводження Управління захисту економіки Нацполіції у Львівській області викрили та затримали лісничого одного з лісництв Львівської області за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Також слідчими теруправління Державного бюро розслідувань у Полтаві спільно зі співробітниками управління Департаменту внутрішньої безпеки в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду