Вимагав 1500 доларів хабара: слідчі ДБР затримали лісничого

18:10, 3 января 2019
Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.
Вимагав 1500 доларів хабара: слідчі ДБР затримали лісничого
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі львівського територіального управління ДБР за оперативного супроводження Управління захисту економіки Нацполіції у Львівській області викрили та затримали лісничого одного з лісництв Львівської області за вимагання та одержання неправомірної вигоди, передає прес-служба ДБР.

За попередніми даними, лісничий вимагав неправомірну вигоду у розмірі 1500 доларів США за неперешкоджання у здійсненні господарської діяльності фізичній особі-підприємцю на території лісгоспу та сприяння в отриманні в оренду земельної ділянки площею 1 га лісів для облаштування рекреаційної зони.

За фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди лісничим слідчими теруправління ДБР у м. Львові розслідується кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 КК України.

Лісничий був затриманий під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 500 доларів США, предмет злочину вилучено. У разі доведення вини, лісничому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі територіального управління ДБР у місті Києві з’ясовують оприлюднений в ЗМІ факт причетності працівників поліції до побиття авіаконструктора заводу «Антонов» Віктора Ковальського.

Крім того, слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю поліцейського, внаслідок якої загинула 25-річна дівчина.

Також ми повідомляли, що слідчі львівського територіального управління ДБР розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю судді Львівського апеляційного суду, унаслідок якої загинув 69-річний пішохід.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси