У Львові поліцейський збив дівчину: за справу взялося ДБР

17:10, 31 декабря 2018
Слідчими Державного бюро розслідувань проводяться слідчі та процесуальні дії.
У Львові поліцейський збив дівчину: за справу взялося ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю поліцейського, внаслідок якої загинула 25-річна дівчина, передає прес-служба ДБР.

Подія трапилась вчора, 30 грудня, у Львові близько 7-ої години ранку. Автомобіль марки BMW з іноземною реєстрацією скоїв наїзд на пішохода, котрий знаходився на зупинці громадського транспорту. Постраждала 25-річня дівчина загинула на місці. Водій зник з  місця події, залишивши транспортний засіб за 200 метрів від місця ДТП.

Досудове розслідування розпочало Головне управління Національної поліції Львівської області. У ході нього встановлено, що водієм автомобілю виявився 25-річний співробітник поліції, якого наразі затримано. Матеріали кримінального провадження передані за підслідністю до Львівського теруправління ДБР.

Слідчими Державного бюро розслідувань проводяться слідчі та процесуальні дії, готується оголошення підозри за ч. 2 ст.  286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Роман Труба під час робочої наради у Львові за участі представників місцевих органів влади та правоохоронних органів заявив про те, що слідчі органів прокуратури мають рік на завершення кримінальних проваджень, відкритих до початку роботи ДБР.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Іванов
    Андрій Іванов
    суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області
  • Галина Бондаренко
    Галина Бондаренко
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Ольга Кролевець
    Ольга Кролевець
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Сергій Стефанишин
    Сергій Стефанишин
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області